a

Facebook

Twitter

Studio Ligjore "Mullaraj" 2023.
Të drejta të rezervuara.

9:00 - 18:00

Orari i studios Hen. - Pre.

+355 4 2261741

Na telefononi për konsultë falas

Facebook

LinkedIn

Menu
 

Emigracion

a
234

Cështje të trajtuara

``....``

Lundrimi në kompleksitetin e ligjit të imigracionit kërkon përfaqësim ligjor të ditur dhe me përvojë. Në Studion Ligjore “Mullaraj”, ekipi ynë i përkushtuar i avokatëve të imigracionit është i përkushtuar të ndihmojë individët dhe familjet të arrijnë qëllimet e tyre të imigracionit dhe të lundrojnë procesin e imigrimit me besim.

Shërbimet tona

Imigrimi me bazë familjare

Imigrimi i bazuar në punësim

Shtetësia dhe Natyralizimi

Azili dhe Ndihma Humanitare

Mbrojtja e dëbimit

Cfarë përfshijnë këto shërbime

Imigrimi me bazë familjare: Ndihma e familjeve me peticione, viza dhe aplikime për kartën jeshile për bashkëshortët, prindërit, fëmijët dhe të afërmit e tjerë.

Imigrimi i bazuar në punësim: Udhëzimi i punëdhënësve dhe punonjësve përmes aplikimeve për viza pune, duke përfshirë vizat H-1B, L-1 dhe EB-5.

Shtetësia dhe Natyralizimi: Ndihma e banorëve të përhershëm të ligjshëm për t’u bërë shtetas amerikanë përmes procesit të natyralizimit.

Azili dhe Ndihma Humanitare: Mbështetja e individëve që kërkojnë azil, status refugjati dhe mbrojtje sipas programeve humanitare.

Mbrojtja e dëbimit: Përfaqësimi i klientëve që përballen me procedurat e largimit dhe luftojnë për të mbrojtur statusin e tyre ligjor në Shtetet e Bashkuara.

``....``

Zgjidhje të personalizuara

Ne e kuptojmë se çdo rast emigracioni është unik. Avokatët tanë të imigracionit marrin kohë për të dëgjuar historinë tuaj, për të vlerësuar situatën tuaj dhe për të zhvilluar zgjidhje të personalizuara që përputhen me qëllimet tuaja të imigracionit.

Nga aplikimet për viza deri te seancat dëgjimore komplekse ligjore, ne jemi këtu për t’ju udhëhequr në çdo hap të procesit të imigrimit. Avokatët tanë sigurojnë që ju të kuptoni të drejtat, detyrimet dhe opsionet tuaja në dispozicion.

Programoni një konsultë

Ne jemi të përkushtuar për të mbrojtur të drejtat tuaja si emigrant. Avokatët tanë janë të përkushtuar t’ju ndihmojnë të mbroni të drejtat tuaja ligjore, edhe përballë sfidave.

Jemi krenarë për historinë tonë të suksesit për të ndihmuar individët dhe familjet të arrijnë ëndrrat e tyre të imigracionit. Ne kemi bashkuar familjet, kemi siguruar viza pune dhe kemi ofruar mbrojtje të fortë kundër dëbimit.

Nëse jeni duke u përballur me sfida të imigracionit ose duke kërkuar udhëzime për udhëtimin tuaj të imigracionit, avokatët tanë me përvojë të imigracionit janë këtu për t’ju ndihmuar. Programoni një konsultim për të diskutuar rastin tuaj dhe për të eksploruar opsionet tuaja ligjore.

Keni nevojë për ndihmë për çdo lloj çështje ligjore? Na kontaktoni.

  • content content content
  • content content content
  • content content content

“Më pëlqen të kem një kundërshtar. Procesi gjyqësor është një betejë dhe rastet në të cilat jam përfshirë kanë avokatë vërtet të mirë në anën tjetër."

Eduard M. | Avokat

"Eksperienca ime pranë kësaj studioje më ka shërbyer mjaftueshëm edhe në vijueshmërinë në fushën e Drejtësisë. Pranë kësaj zyre mësova realisht se si funksionon Drejtesia, proceset e gjata dhe të lodhshme, ku mësova se nuk duhet hequr dorë kurrë dhe duhet luftuar deri në fund për të drejtën e vërtetë dhe të patjetërsueshme."

Helena S. | Asistente

"Kur dikush ju beson problemin më të madh në jetën e tij, duhet ta marrim shumë seriozisht si ceshtje. Ka shumë aspekte të praktikimit të ligjit, të gjitha këto janë shumë shpërblyese, por të kesh aftësinë për të ndihmuar të bësh një ndryshim të madh në jetën e dikujt - është diçka shumë e mirë."

Klaudia B. | Asistente

Ne dëshirojmë t'ju falënderojmë ju dhe ekipin tuaj që keni vepruar në emrin tonë në çështjen tonë të fundit ligjore. Ka qenë një vit mjaft stresues për ne si familje, por kemi konstatuar se me profesionalizmi dhe drejtimi juaj në këto procedura na ka inkurajuar të vazhdojmë.

Bajame P. & Abedin P. | Klient

Një falenderim i madh për av. Mullaraj-n dhe ekipin e Studios Ligjore "Mullaraj". Ju keni qenë të shkëlqyer gjatë gjithë kohës, në një kohë kur kisha nevojë për ndihmë, këshilla dhe mbështetje, kur avokatë të tjerë refuzuan të më ndihmonin.

Sulejman K. | Klient

Shërbimin do ta vlerësoja me 5 yje dhe patjetër do ta zgjidhja përsëri! Një punë shumë e bukur e bërë nga stafi nën drejtimin e av. Mullaraj, u siguruan që të më ndihmonin ne cdo fazë të problemit tim me një çmim të volitshëm, vetëm për të mos më humbur mua si klient, e respektoj. Më mbajtën gjithmonë në dijeni të asaj që ata po bënin!

Xhorxheta L. | Klient

Do ta rekomandoja shumë av. Eduard Mullaraj-in dhe bashkëpunëtorët në Studion Ligjore Mullaraj, duke pasur parasysh përvojën e tyre, shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit dhe më e rëndësishmja për njohuritë e tyre ligjore.

Violeta O. | Klient

Të kërkosh për një firmë të mirë ligjore mund të jetë shumë e frikshme dhe zhgënjyese, por Studio Ligjore "Mullaraj" mbi te gjitha ishte në kontakt me mua nga fillimi në fund dhe ishte gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje.

Silvana K. | Klient