a

Facebook

Twitter

Studio Ligjore "Mullaraj" 2023.
Të drejta të rezervuara.

9:00 - 18:00

Orari i studios Hen. - Pre.

+355 4 2261741

Na telefononi për konsultë falas

Facebook

LinkedIn

Menu
 

Pronësia Intelektuale

Studio Ligjore Mullaraj > Pronësia Intelektuale
a
7

Cështje të trajtuara

``....``

Mbrojtja e aseteve tuaja krijuese dhe pronës intelektuale është thelbësore në peizazhin e sotëm konkurrues. Në Studion Ligjore Mullaraj, ekipi ynë i përkushtuar i avokatëve të pronësisë intelektuale është këtu për t’ju ndihmuar të mbroni risitë tuaja dhe të lundroni në botën komplekse të ligjit të IP.

Shërbimet që ne ofrojmë:

Regjistrimi i markës tregtare

Mbrojtja e të drejtës së autorit

Aplikimet për patentë

Sekretet Tregtare

Cfarë përfshijnë këto shërbime

Regjistrimi i markës tregtare: Ju udhëheq përmes procesit të regjistrimit të markave tregtare për të mbrojtur identitetin dhe reputacionin e markës suaj.

Mbrojtja e të drejtës së autorit: Ndihma me regjistrimin dhe zbatimin e të drejtave të autorit për të mbrojtur veprat dhe shprehjet tuaja krijuese.

Aplikimet për patentë: Lundrimi i procesit të ndërlikuar të aplikimit për patentë për të siguruar mbrojtjen e patentave për shpikjet dhe risitë tuaja.

Sekretet Tregtare: Këshillimi për mbrojtjen e sekreteve tregtare dhe informacionit konfidencial përmes marrëveshjeve strategjike dhe proceseve gjyqësore.

``....``

Këshilltar ekspert

Ekipi ynë i avokatëve të pronësisë intelektuale kombinon ekspertizën ligjore me një kuptim të thellë të industrive të cilave u shërbejmë. Ne ofrojmë këshilla strategjike për t’ju ndihmuar të merrni vendime të informuara në lidhje me asetet tuaja të pronësisë intelektuale.

Ruajtja e inovacioneve tuaja

Nga startup-et tek kompanitë e themeluara, ne jemi të përkushtuar t’ju ndihmojmë të mbroni investimet tuaja në pronësi intelektuale. Avokatët tanë punojnë për të siguruar të drejta ligjore që pengojnë shkeljen dhe mbrojnë interesat e biznesit tuaj.

Rezultate të suksesshme

Sukseset e klientëve tanë janë një dëshmi e përkushtimit tonë për përsosmëri. Ne i kemi ndihmuar bizneset dhe individët të mbrojnë të drejtat e tyre të pronësisë intelektuale, të zgjidhin mosmarrëveshjet dhe të arrijnë qëllimet e tyre krijuese dhe të biznesit.

Programoni një konsultë

Lëreni studion tonë të jetë partneri juaj në ruajtjen dhe shfrytëzimin e aseteve tuaja të pronësisë intelektuale. Na kontaktoni sot për të planifikuar konsultimin tuaj dhe për të mësuar se si mund t’ju ndihmojmë të mbroni atë që keni punuar shumë për të krijuar.

Keni nevojë për ndihmë për çdo lloj çështje ligjore? Na kontaktoni.

Contact us now

free consultation

  Immigration Law

  what we are best at
  • Criminal Defense
  • Family Disputes
  • Broker Fraud
  • Domestic Violence
  • Medical Malpractice
  • Intellectual Property

  Areas of expertise

  what we are best at