a

Facebook

Twitter

Studio Ligjore "Mullaraj" 2023.
Të drejta të rezervuara.

9:00 - 18:00

Orari i studios Hen. - Pre.

+355 4 2261741

Na telefononi për konsultë falas

Facebook

LinkedIn

Menu
 

Drejtat Civile

Studio Ligjore Mullaraj > Drejtat Civile
a

Cështje të trajtuara

``...``

Mbrojtja dhe mbrojtja e të drejtave civile është thelbësore për ruajtjen e drejtësisë dhe barazisë. Në Studion Ligjore “Mullaraj”, ekipi ynë i përkushtuar i avokatëve të të drejtave civile është i përkushtuar për të mbrojtur të drejtat e individëve që janë përballur me diskriminim, padrejtësi dhe shkelje të lirive të tyre civile.

Fokusi ynë

Diskriminimi

Sjellja e pahijshme e policisë

Liria e fjalës

Të Drejtat e Votimit

Cfarë përfshijnë këto shërbime

Diskriminimi: Mbështetja e individëve që kanë përjetuar diskriminim në bazë të racës, gjinisë, fesë, aftësisë së kufizuar, orientimit seksual dhe më shumë.

Sjellja e pahijshme e policisë: Përfaqësimi i viktimave të sjelljes së pahijshme të policisë, forcës së tepruar, arrestimeve të paligjshme dhe shkeljeve të tjera të të drejtave civile nga organet e zbatimit të ligjit.

Liria e fjalës: Mbrojtja e të drejtave të individëve për shprehje të lirë, veçanërisht kur fjala e tyre shtypet ose censurohet.

Të Drejtat e Votimit: Avokimi për akses të drejtë në votim dhe adresimi i shtypjes dhe heqjes së të drejtës së votës së votuesve.

``...``

Kampionët e Drejtësisë

Avokatët tanë për të drejtat civile janë të përkushtuar për të mbrojtur drejtësinë, barazinë dhe mbrojtjen e lirive civile. Ne jemi të përkushtuar që t’i mbajmë individët dhe institucionet përgjegjëse për veprimet e tyre.

Avokim dhe llogaridhënie

Pavarësisht nëse është duke luftuar kundër diskriminimit sistemik ose për të kërkuar drejtësi për viktimat e abuzimit, avokatët tanë ofrojnë mbrojtje të dhembshur dhe punojnë pa u lodhur për të siguruar llogaridhënie.

Mbrojtja e të drejtave tuaja

Prioriteti ynë është mbrojtja e të drejtave tuaja civile dhe sigurimi që zëri juaj të dëgjohet. Ne qëndrojmë pranë jush, pavarësisht nëse jeni duke sfiduar diskriminimin, duke kërkuar drejtësi për sjellje të pahijshme ose duke mbrojtur të drejtën tuaj për t’u shprehur lirisht.

Histori suksesi

Përkushtimi ynë ndaj të drejtave civile ka rezultuar në rezultate të suksesshme për klientët tanë. Ne kemi siguruar kompensim për viktimat e diskriminimit, kemi sfiduar praktikat antikushtetuese dhe kemi mbrojtur të drejtat e individëve.

Programoni një konsultë

Nëse të drejtat tuaja civile janë shkelur ose keni nevojë për udhëzime ligjore për çështjet e të drejtave civile, avokatët tanë me përvojë të të drejtave civile janë këtu për t’ju ndihmuar. Programoni një konsultim për të diskutuar rastin tuaj dhe për të eksploruar opsionet tuaja ligjore.

Keni nevojë për ndihmë për çdo lloj çështje ligjore? Na kontaktoni.

Contact us now

free consultation

  Immigration Law

  what we are best at
  • Criminal Defense
  • Family Disputes
  • Broker Fraud
  • Domestic Violence
  • Medical Malpractice
  • Intellectual Property

  Areas of expertise

  what we are best at