a

Facebook

Twitter

Studio Ligjore "Mullaraj" 2023.
Të drejta të rezervuara.

9:00 - 18:00

Orari i studios Hen. - Pre.

+355 4 2261741

Na telefononi për konsultë falas

Facebook

LinkedIn

Menu
 

Ligji nderkombetar

Studio Ligjore Mullaraj > Ligji nderkombetar
a

Cështje të trajtuara

``....``

Lundrimi në peizazhin kompleks të së drejtës ndërkombëtare kërkon njohuri dhe ekspertizë të specializuar. Në Studion Ligjore “Mullaraj”, ekipi ynë i përkushtuar i avokatëve të së drejtës ndërkombëtare është këtu për të ofruar mbështetje ligjore gjithëpërfshirëse për individët, bizneset dhe organizatat që përballen me sfida ligjore ndërkufitare.

Shërbimet që ne ofrojmë:

Transaksionet Ndërkufitare

Kontratat Ndërkombëtare

Imigrimi dhe Vizat

Mosmarrëveshjet ndërkombëtare

Tregtia dhe Investimet

Cfarë përfshijnë këto shërbime

Transaksionet Ndërkufitare: Ndihma e bizneseve me bashkime ndërkombëtare, blerje, sipërmarrje të përbashkëta dhe marrëveshje tregtare.

Kontratat Ndërkombëtare: Hartimi, rishikimi dhe negocimi i marrëveshjeve që përfshijnë palë në vende të ndryshme, duke siguruar përputhje me rregulloret globale.

Imigrimi dhe Vizat: Udhëzimi i individëve dhe bizneseve përmes proceseve të imigracionit, vizave dhe lejeve të punës për punësim ndërkombëtar.

Mosmarrëveshjet ndërkombëtare: Përfaqësimi i klientëve në arbitrazhin ndërkombëtar dhe proceset gjyqësore për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve përtej kufijve.

Tregtia dhe Investimet: Këshillimi mbi rregulloret e tregtisë ndërkombëtare, traktatet e investimeve dhe pajtueshmërinë me ligjet e tregtisë globale

``...``

Perspektiva Globale

Avokatët tanë të së drejtës ndërkombëtare zotërojnë një kuptim të thellë të sistemeve ligjore globale dhe nuancave kulturore. Ne ofrojmë këshilla strategjike për t’ju ndihmuar të lundroni në sfidat ligjore ndërkombëtare dhe të shfrytëzoni mundësitë.

Pavarësisht nëse jeni duke u angazhuar në marrëveshje biznesi ndërkombëtar ose jeni duke u zhvendosur për punë, avokatët tanë punojnë për të siguruar që transaksionet tuaja të zhvillohen pa probleme. Ne adresojmë kompleksitetin ligjor për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja ndërkombëtare.

Angazhimi ynë është të mbrojmë interesat tuaja në skenën globale. Ne jemi të përkushtuar për t’u siguruar që aktivitetet tuaja ndërkufitare janë në përputhje me ligjet dhe rregulloret ndërkombëtare.

Programoni një konsultë

Sukseset e klientëve tanë pasqyrojnë përkushtimin tonë për të ofruar zgjidhje efektive ligjore ndërkombëtare. Ne kemi lehtësuar marrëveshjet ndërkombëtare të biznesit, kemi zgjidhur mosmarrëveshjet ndërkufitare dhe kemi ndihmuar në zgjerimin global.

Pavarësisht nëse jeni një korporatë shumëkombëshe, një individ që kërkon ndihmë për imigracionin ose një organizatë që lundron në rregulloret ndërkombëtare, avokatët tanë të së drejtës ndërkombëtare janë të gatshëm t’ju ndihmojnë. Programoni një konsultim për të diskutuar nevojat tuaja dhe për të eksploruar opsionet tuaja ligjore.

Keni nevojë për ndihmë për çdo lloj çështje ligjore? Na kontaktoni.

“Më pëlqen të kem një kundërshtar. Procesi gjyqësor është një betejë dhe rastet në të cilat jam përfshirë kanë avokatë vërtet të mirë në anën tjetër."

Eduard M. | Avokat

"Eksperienca ime pranë kësaj studioje më ka shërbyer mjaftueshëm edhe në vijueshmërinë në fushën e Drejtësisë. Pranë kësaj zyre mësova realisht se si funksionon Drejtesia, proceset e gjata dhe të lodhshme, ku mësova se nuk duhet hequr dorë kurrë dhe duhet luftuar deri në fund për të drejtën e vërtetë dhe të patjetërsueshme."

Helena S. | Asistente

"Kur dikush ju beson problemin më të madh në jetën e tij, duhet ta marrim shumë seriozisht si ceshtje. Ka shumë aspekte të praktikimit të ligjit, të gjitha këto janë shumë shpërblyese, por të kesh aftësinë për të ndihmuar të bësh një ndryshim të madh në jetën e dikujt - është diçka shumë e mirë."

Klaudia B. | Asistente

Ne dëshirojmë t'ju falënderojmë ju dhe ekipin tuaj që keni vepruar në emrin tonë në çështjen tonë të fundit ligjore. Ka qenë një vit mjaft stresues për ne si familje, por kemi konstatuar se me profesionalizmi dhe drejtimi juaj në këto procedura na ka inkurajuar të vazhdojmë.

Bajame P. & Abedin P. | Klient

Një falenderim i madh për av. Mullaraj-n dhe ekipin e Studios Ligjore "Mullaraj". Ju keni qenë të shkëlqyer gjatë gjithë kohës, në një kohë kur kisha nevojë për ndihmë, këshilla dhe mbështetje, kur avokatë të tjerë refuzuan të më ndihmonin.

Sulejman K. | Klient

Shërbimin do ta vlerësoja me 5 yje dhe patjetër do ta zgjidhja përsëri! Një punë shumë e bukur e bërë nga stafi nën drejtimin e av. Mullaraj, u siguruan që të më ndihmonin ne cdo fazë të problemit tim me një çmim të volitshëm, vetëm për të mos më humbur mua si klient, e respektoj. Më mbajtën gjithmonë në dijeni të asaj që ata po bënin!

Xhorxheta L. | Klient

Do ta rekomandoja shumë av. Eduard Mullaraj-in dhe bashkëpunëtorët në Studion Ligjore Mullaraj, duke pasur parasysh përvojën e tyre, shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit dhe më e rëndësishmja për njohuritë e tyre ligjore.

Violeta O. | Klient

Të kërkosh për një firmë të mirë ligjore mund të jetë shumë e frikshme dhe zhgënjyese, por Studio Ligjore "Mullaraj" mbi te gjitha ishte në kontakt me mua nga fillimi në fund dhe ishte gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje.

Silvana K. | Klient