a

Facebook

Twitter

Studio Ligjore "Mullaraj" 2023.
Të drejta të rezervuara.

9:00 - 18:00

Orari i studios Hen. - Pre.

+355 4 2261741

Na telefononi për konsultë falas

Facebook

LinkedIn

Menu
 

Ligji i Drejtësisë Sociale

Studio Ligjore Mullaraj > Ligji i Drejtësisë Sociale
a

Cështje të trajtuara

``...``

Mbështetja për barazi, drejtësi dhe ndryshim sistemik është në qendër të ligjit të drejtësisë sociale. Ekipi ynë i përkushtuar i avokatëve të drejtësisë sociale është i përkushtuar për të luftuar kundër pabarazisë, diskriminimit dhe padrejtësive sistematike që prekin komunitetet e margjinalizuara.

Shërbimet që ne ofrojmë:

Avokimi për të Drejtat Civile

Përgjegjësia e Policisë

Padrejtësitë Sistemike

Avokimi për Komunitetet e Margjinalizuara

Cfarë përfshijnë këto shërbime

Avokimi për të Drejtat Civile: Përfaqësimi i individëve dhe grupeve, të drejtat civile të të cilëve janë shkelur për shkak të diskriminimit, pabarazisë dhe padrejtësisë.

Përgjegjësia e Policisë: Ndjekja e drejtësisë për viktimat e sjelljes së pahijshme të policisë, forcës së tepruar dhe shkeljeve të tjera të të drejtave civile nga organet e zbatimit të ligjit.

Padrejtësitë Sistemike: Adresimi dhe sfidimi i racizmit sistematik, diskriminimit gjinor, pabarazisë ekonomike dhe padrejtësive të tjera sociale.

Avokimi për Komunitetet e Margjinalizuara: Mbështetja për të drejtat e komuniteteve të pashërbyera dhe të margjinalizuara, duke përfshirë emigrantët, refugjatët, individët LGBTQ+ dhe më shumë.

``....``

Agjentët e Ndryshimit

Avokatët tanë të drejtësisë sociale nuk janë vetëm avokatë ligjorë, por edhe agjentë të ndryshimit. Ne jemi të përkushtuar për të përdorur ligjin si një mjet për të promovuar barazinë, për të sfiduar çështjet sistematike dhe për të krijuar një shoqëri më të drejtë.

Ne besojmë në fuqizimin e atyre, zërat e të cilëve janë margjinalizuar historikisht. Avokatët tanë punojnë pa u lodhur për të përforcuar ato zëra dhe për të ofruar një platformë për ndryshim.

Mbrojtja e të Drejtave të Njeriut

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për mbajtjen e institucioneve përgjegjëse, avokim për ndryshime politikash ose kërkim të drejtësisë për viktimat, avokatët tanë të drejtësisë sociale janë të përkushtuar të mbrojnë të drejtat e njeriut në çdo nivel.

Histori suksesi

Angazhimi ynë për drejtësinë sociale reflektohet në sukseset tona. Ne kemi siguruar kompensim për viktimat e diskriminimit, kemi nxitur ndryshime politikash dhe kemi kontribuar në biseda më të gjera për drejtësinë dhe barazinë.

Programoni një konsultë

Nëse po kërkoni mbrojtje ligjore për të sfiduar padrejtësinë, për të promovuar ndryshimin ose për të mbrojtur të drejtat tuaja civile, avokatët tanë me përvojë të drejtësisë sociale janë këtu për t’ju ndihmuar. Programoni një konsultim për të diskutuar rastin tuaj dhe për të eksploruar opsionet tuaja ligjore.

Keni nevojë për ndihmë për çdo lloj çështje ligjore? Na kontaktoni.

“Më pëlqen të kem një kundërshtar. Procesi gjyqësor është një betejë dhe rastet në të cilat jam përfshirë kanë avokatë vërtet të mirë në anën tjetër."

Eduard M. | Avokat

"Eksperienca ime pranë kësaj studioje më ka shërbyer mjaftueshëm edhe në vijueshmërinë në fushën e Drejtësisë. Pranë kësaj zyre mësova realisht se si funksionon Drejtesia, proceset e gjata dhe të lodhshme, ku mësova se nuk duhet hequr dorë kurrë dhe duhet luftuar deri në fund për të drejtën e vërtetë dhe të patjetërsueshme."

Helena S. | Asistente

"Kur dikush ju beson problemin më të madh në jetën e tij, duhet ta marrim shumë seriozisht si ceshtje. Ka shumë aspekte të praktikimit të ligjit, të gjitha këto janë shumë shpërblyese, por të kesh aftësinë për të ndihmuar të bësh një ndryshim të madh në jetën e dikujt - është diçka shumë e mirë."

Klaudia B. | Asistente

Ne dëshirojmë t'ju falënderojmë ju dhe ekipin tuaj që keni vepruar në emrin tonë në çështjen tonë të fundit ligjore. Ka qenë një vit mjaft stresues për ne si familje, por kemi konstatuar se me profesionalizmi dhe drejtimi juaj në këto procedura na ka inkurajuar të vazhdojmë.

Bajame P. & Abedin P. | Klient

Një falenderim i madh për av. Mullaraj-n dhe ekipin e Studios Ligjore "Mullaraj". Ju keni qenë të shkëlqyer gjatë gjithë kohës, në një kohë kur kisha nevojë për ndihmë, këshilla dhe mbështetje, kur avokatë të tjerë refuzuan të më ndihmonin.

Sulejman K. | Klient

Shërbimin do ta vlerësoja me 5 yje dhe patjetër do ta zgjidhja përsëri! Një punë shumë e bukur e bërë nga stafi nën drejtimin e av. Mullaraj, u siguruan që të më ndihmonin ne cdo fazë të problemit tim me një çmim të volitshëm, vetëm për të mos më humbur mua si klient, e respektoj. Më mbajtën gjithmonë në dijeni të asaj që ata po bënin!

Xhorxheta L. | Klient

Do ta rekomandoja shumë av. Eduard Mullaraj-in dhe bashkëpunëtorët në Studion Ligjore Mullaraj, duke pasur parasysh përvojën e tyre, shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit dhe më e rëndësishmja për njohuritë e tyre ligjore.

Violeta O. | Klient

Të kërkosh për një firmë të mirë ligjore mund të jetë shumë e frikshme dhe zhgënjyese, por Studio Ligjore "Mullaraj" mbi te gjitha ishte në kontakt me mua nga fillimi në fund dhe ishte gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje.

Silvana K. | Klient