a

Facebook

Twitter

Studio Ligjore "Mullaraj" 2023.
Të drejta të rezervuara.

9:00 - 18:00

Orari i studios Hen. - Pre.

+355 4 2261741

Na telefononi për konsultë falas

Facebook

LinkedIn

Menu
 

Ligji per Familjen

Studio Ligjore Mullaraj > Ligji per Familjen
a
125

Cështje të trajtuara

``Familja nuk është një gjë e rëndësishme, është gjithcka.``

Në studion tonë, ne e kuptojmë se çështjet familjare janë thellësisht personale dhe kërkojnë përfaqësim ligjor të dhembshur, por të sigurt. Avokatët tanë me përvojë të ligjit familjar janë të përkushtuar për t’ju ndihmuar të lundroni në çështjet komplekse ligjore familjare, duke i dhënë përparësi interesave tuaja më të mira.

Shërbimet që ne ofrojmë:

Divorci

Kujdestaria dhe vizita e Fëmijëve

Mbështetja e fëmijëve dhe bashhkëshortëve

Marrëveshje paramartesore dhe pasmartesore

Birësimi

Dhuna në familje dhe Urdherat e mbrojtjes

Cfarë përfshijnë këto shërbime

Divorci: Duke ju udhëhequr gjatë procesit të divorcit, duke adresuar ndarjen e pasurisë, kujdestarinë e fëmijëve, mbështetjen e bashkëshortit dhe më shumë.

Kujdestaria dhe Vizita e Fëmijëve: Ndihma në vendosjen e marrëveshjeve të kujdestarisë që kanë prioritet mirëqenien e fëmijëve tuaj.

Mbështetja e fëmijëve dhe bashkëshortëve: Mbështetja për urdhra të drejta dhe të arsyeshme mbështetjeje për të siguruar stabilitet financiar për ju dhe familjen tuaj.

Marrëveshjet paramartesore dhe pasmartesore: Krijimi i marrëveshjeve të qëndrueshme ligjërisht për të mbrojtur pasuritë dhe interesat tuaja.

Birësimi: Ju udhëzon gjatë procesit të birësimit, pavarësisht nëse po zgjeroni familjen tuaj nëpërmjet birësimit nga njerku ose adoptimi nga agjencia.

Dhuna në Familje dhe Urdhrat e Mbrojtjes: Ofrimi i mbështetjes së dhembshur për viktimat e dhunës në familje dhe ndihma e sigurimit të mbrojtjes përmes urdhrave kufizues.

``Cështjet e së drejtës familjare prekin thelbin e jetës sonë, duke reflektuar lidhjet e dashurisë, mbështetjes dhe përgjegjësisë që formësojnë shoqërinë tonë.``

Udhërrëfyesi juaj

Ne e kuptojmë se çështjet e ligjit familjar mund të jenë emocionalisht sfiduese. Avokatët tanë ofrojnë jo vetëm ekspertizë ligjore, por edhe ndjeshmëri dhe mirëkuptim, duke siguruar që ju të keni një ekip mbështetës pranë jush.

Çdo familje është unike dhe ne përshtatim qasjen tonë për nevojat tuaja specifike. Pavarësisht nëse kjo do të thotë të negociojmë zgjidhje miqësore ose t’ju përfaqësojmë në gjykatë, ne jemi të përkushtuar për të arritur rezultatin më të mirë të mundshëm për familjen tuaj.

Përgjatë çdo hapi të procesit, ne jemi të përkushtuar të mbrojmë të drejtat tuaja dhe të mbrojmë interesat tuaja. Ne përpiqemi të gjejmë zgjidhje që minimizojnë konfliktin duke arritur rezultatet e dëshiruara.

Angazhimi ynë për përsosmëri pasqyrohet në historitë tona të suksesit. Ne i kemi ndihmuar klientët të arrijnë zgjidhje të drejta, të fitojnë kujdestarinë e fëmijëve të tyre dhe të gjejnë paqe mendore në situata sfiduese familjare.

Programoni konsultën tuaj

Hapi i parë në ndërtimin e një mbrojtjeje të fortë është caktimi i një konsultimi me avokatët tanë me përvojë të mbrojtjes penale. Gjatë këtij takimi, ne do të shqyrtojmë detajet e çështjes suaj dhe do t’ju ofrojmë një kuptim të qartë të opsioneve tuaja ligjore.

Mos i lundroni vetëm kompleksitetet e sistemit të drejtësisë penale. Le të jetë Studio Ligjore Mullaraj aleati dhe avokati juaj. Na kontaktoni sot për të caktuar konsultën tuaj dhe për të bërë hapin e parë drejt një mbrojtjeje të fortë.

Keni nevojë për ndihmë për çdo lloj çështje ligjore? Na kontaktoni.

“Më pëlqen të kem një kundërshtar. Procesi gjyqësor është një betejë dhe rastet në të cilat jam përfshirë kanë avokatë vërtet të mirë në anën tjetër."

Eduard M. | Avokat

"Eksperienca ime pranë kësaj studioje më ka shërbyer mjaftueshëm edhe në vijueshmërinë në fushën e Drejtësisë. Pranë kësaj zyre mësova realisht se si funksionon Drejtesia, proceset e gjata dhe të lodhshme, ku mësova se nuk duhet hequr dorë kurrë dhe duhet luftuar deri në fund për të drejtën e vërtetë dhe të patjetërsueshme."

Helena S. | Asistente

"Kur dikush ju beson problemin më të madh në jetën e tij, duhet ta marrim shumë seriozisht si ceshtje. Ka shumë aspekte të praktikimit të ligjit, të gjitha këto janë shumë shpërblyese, por të kesh aftësinë për të ndihmuar të bësh një ndryshim të madh në jetën e dikujt - është diçka shumë e mirë."

Klaudia B. | Asistente

Ne dëshirojmë t'ju falënderojmë ju dhe ekipin tuaj që keni vepruar në emrin tonë në çështjen tonë të fundit ligjore. Ka qenë një vit mjaft stresues për ne si familje, por kemi konstatuar se me profesionalizmi dhe drejtimi juaj në këto procedura na ka inkurajuar të vazhdojmë.

Bajame P. & Abedin P. | Klient

Një falenderim i madh për av. Mullaraj-n dhe ekipin e Studios Ligjore "Mullaraj". Ju keni qenë të shkëlqyer gjatë gjithë kohës, në një kohë kur kisha nevojë për ndihmë, këshilla dhe mbështetje, kur avokatë të tjerë refuzuan të më ndihmonin.

Sulejman K. | Klient

Shërbimin do ta vlerësoja me 5 yje dhe patjetër do ta zgjidhja përsëri! Një punë shumë e bukur e bërë nga stafi nën drejtimin e av. Mullaraj, u siguruan që të më ndihmonin ne cdo fazë të problemit tim me një çmim të volitshëm, vetëm për të mos më humbur mua si klient, e respektoj. Më mbajtën gjithmonë në dijeni të asaj që ata po bënin!

Xhorxheta L. | Klient

Do ta rekomandoja shumë av. Eduard Mullaraj-in dhe bashkëpunëtorët në Studion Ligjore Mullaraj, duke pasur parasysh përvojën e tyre, shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit dhe më e rëndësishmja për njohuritë e tyre ligjore.

Violeta O. | Klient

Të kërkosh për një firmë të mirë ligjore mund të jetë shumë e frikshme dhe zhgënjyese, por Studio Ligjore "Mullaraj" mbi te gjitha ishte në kontakt me mua nga fillimi në fund dhe ishte gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje.

Silvana K. | Klient