a

Facebook

Twitter

Studio Ligjore "Mullaraj" 2023.
Të drejta të rezervuara.

9:00 - 18:00

Orari i studios Hen. - Pre.

+355 4 2261741

Na telefononi për konsultë falas

Facebook

LinkedIn

Menu
 

Ligji i biznesit

Studio Ligjore Mullaraj > Ligji i biznesit
a
10

Cështje të trajtuara

``....``

Lundrimi në ndërlikimet ligjore të operacioneve të biznesit kërkon udhëzime të aftë ligjore. Në Studion Ligjore “Mullaraj”, ekipi ynë i avokatëve me përvojë të ligjit të biznesit është i përkushtuar për të ndihmuar bizneset e të gjitha madhësive të lulëzojnë duke ofruar mbështetje ligjore gjithëpërfshirëse të përshtatur për nevojat tuaja unike.

Shërbimet që ne ofrojmë:

Ligji i Punës

Transaksionet e Biznesit

Procesi gjyqësor tregtar

Formimi i biznesit

Kontratat dhe marrëveshjet

Pronësia Intelektuale

Cfarë përfshijnë këto shërbime

Formimi i biznesit: Ndihma me zgjedhjen dhe formimin e subjekteve, të tilla si LLC, korporata, partneritete dhe më shumë.

Kontratat dhe marrëveshjet: Hartimi, rishikimi dhe negociimi i kontratave dhe marrëveshjeve të ndryshme për të mbrojtur interesat e biznesit tuaj.

Pronësia Intelektuale: Këshillimi për regjistrimin e markës tregtare dhe të drejtës së autorit, marrëveshjet e licencimit dhe mbrojtjen e pronës suaj intelektuale.

Ligji i Punës: Ofron udhëzime për kontratat e punës, pajtueshmërinë me ligjet e punës dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve në vendin e punës.

Transaksionet e Biznesit: Ndihma me bashkime, blerje, sipërmarrje të përbashkëta dhe transaksione të tjera komplekse biznesi.

Procesi gjyqësor tregtar: Përfaqësimi i interesave të biznesit tuaj në mosmarrëveshje, shkelje të kontratës dhe çështje të tjera ligjore të lidhura me biznesin.

``....``

Këshilltar Strategjik

Avokatët tanë të ligjit të biznesit nuk janë vetëm ekspertë ligjorë, por edhe partnerë strategjikë për biznesin tuaj. Ne marrim kohë për të kuptuar qëllimet tuaja dhe për të ofruar këshilla që përputhet me objektivat e biznesit tuaj.

 

Nga fillimi në rritje, ne jemi të përkushtuar për të mbrojtur interesat e biznesit tuaj. Avokatët tanë punojnë për të siguruar që kontratat, marrëveshjet dhe transaksionet tuaja të jenë të qëndrueshme dhe në përputhje me ligjin.

Programoni një konsultë

Të dhënat tona të rezultateve të suksesshme flasin për përkushtimin tonë ndaj suksesit të klientëve tanë. Ne kemi ndihmuar bizneset në industri të ndryshme të lundrojnë në sfidat ligjore dhe të arrijnë qëllimet e tyre.

 

Pavarësisht nëse jeni duke nisur një sipërmarrje të re, duke u përballur me një mosmarrëveshje ligjore ose duke kërkuar udhëzime për pajtueshmërinë, avokatët tanë të ligjit të biznesit janë këtu për të ndihmuar. Programoni një konsultim për të diskutuar nevojat tuaja dhe për të eksploruar opsionet tuaja ligjore

Keni nevojë për ndihmë për çdo lloj çështje ligjore? Na kontaktoni.

  • content content content
  • content content content
  • content content content

“Më pëlqen të kem një kundërshtar. Procesi gjyqësor është një betejë dhe rastet në të cilat jam përfshirë kanë avokatë vërtet të mirë në anën tjetër."

Eduard M. | Avokat

"Eksperienca ime pranë kësaj studioje më ka shërbyer mjaftueshëm edhe në vijueshmërinë në fushën e Drejtësisë. Pranë kësaj zyre mësova realisht se si funksionon Drejtesia, proceset e gjata dhe të lodhshme, ku mësova se nuk duhet hequr dorë kurrë dhe duhet luftuar deri në fund për të drejtën e vërtetë dhe të patjetërsueshme."

Helena S. | Asistente

"Kur dikush ju beson problemin më të madh në jetën e tij, duhet ta marrim shumë seriozisht si ceshtje. Ka shumë aspekte të praktikimit të ligjit, të gjitha këto janë shumë shpërblyese, por të kesh aftësinë për të ndihmuar të bësh një ndryshim të madh në jetën e dikujt - është diçka shumë e mirë."

Klaudia B. | Asistente

Ne dëshirojmë t'ju falënderojmë ju dhe ekipin tuaj që keni vepruar në emrin tonë në çështjen tonë të fundit ligjore. Ka qenë një vit mjaft stresues për ne si familje, por kemi konstatuar se me profesionalizmi dhe drejtimi juaj në këto procedura na ka inkurajuar të vazhdojmë.

Bajame P. & Abedin P. | Klient

Një falenderim i madh për av. Mullaraj-n dhe ekipin e Studios Ligjore "Mullaraj". Ju keni qenë të shkëlqyer gjatë gjithë kohës, në një kohë kur kisha nevojë për ndihmë, këshilla dhe mbështetje, kur avokatë të tjerë refuzuan të më ndihmonin.

Sulejman K. | Klient

Shërbimin do ta vlerësoja me 5 yje dhe patjetër do ta zgjidhja përsëri! Një punë shumë e bukur e bërë nga stafi nën drejtimin e av. Mullaraj, u siguruan që të më ndihmonin ne cdo fazë të problemit tim me një çmim të volitshëm, vetëm për të mos më humbur mua si klient, e respektoj. Më mbajtën gjithmonë në dijeni të asaj që ata po bënin!

Xhorxheta L. | Klient

Do ta rekomandoja shumë av. Eduard Mullaraj-in dhe bashkëpunëtorët në Studion Ligjore Mullaraj, duke pasur parasysh përvojën e tyre, shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit dhe më e rëndësishmja për njohuritë e tyre ligjore.

Violeta O. | Klient

Të kërkosh për një firmë të mirë ligjore mund të jetë shumë e frikshme dhe zhgënjyese, por Studio Ligjore "Mullaraj" mbi te gjitha ishte në kontakt me mua nga fillimi në fund dhe ishte gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje.

Silvana K. | Klient