a

Facebook

Twitter

Studio Ligjore "Mullaraj" 2023.
Të drejta të rezervuara.

9:00 - 18:00

Orari i studios Hen. - Pre.

+355 4 2261741

Na telefononi për konsultë falas

Facebook

LinkedIn

Menu
 

Mbrojtje Penale

Studio Ligjore Mullaraj > Mbrojtje Penale
a
63

Cështje të trajtuara

“Është fryma dhe jo forma e ligjit që e mban gjallë drejtësinë.”

Mbrojtja juaj e fortë fillon këtu

Në Studion Ligjore Mullaraj, ekipi ynë i përkushtuar i avokatëve të mbrojtjes penale është i përkushtuar për të ofruar përfaqësim agresiv dhe efektiv për individët që përballen me akuza penale. Me vite përvojë dhe një kuptim të thellë të sistemit ligjor, ne jemi këtu për të luftuar për të drejtat tuaja dhe për të mbrojtur të ardhmen tuaj.

Fushat tona të Ekspertizës

Veprat penale të drogës

Vjedhjet dhe krimet e pronësisë

Krimet e jakës së bardhë

Sulmet

Vrasje dhe vrasje nga pakujdesia

Dhuna në familje

Veprat penale për të mitur

Strategjitë e personalizuara

Ne e dimë se çdo rast është unik, prandaj marrim kohë për të dëgjuar historinë tuaj dhe për t’i përshtatur strategjitë tona të mbrojtjes për situatën tuaj specifike. Pavarësisht nëse është negocimi me prokurorët, sfidimi i provave ose përgatitja e një mbrojtjeje të fortë në sallën e gjyqit, ne jemi të përkushtuar për të arritur rezultatin më të mirë të mundshëm për ju.

``Çdo i pandehur prezumohet i pafajshëm derisa të provohet fajësia dhe është detyrë e avokatit të sigurojë që të drejtat e të pandehurit të mbrohen gjatë gjithë procesit ligjor.`` - Alan Dershowitz

Mbrojtja e të drejtave tuaja

Angazhimi ynë i palëkundur është të mbrojmë të drejtat tuaja kushtetuese në çdo fazë të çështjes suaj. Ne shqyrtojmë çdo provë, duke u siguruar që janë ndjekur procedurat e duhura dhe se të drejtat tuaja janë respektuar. Ju mund të na besoni ne që të jemi zëri dhe avokati juaj në procesin ligjor.

Klientët tanë presin rezultate dhe ne kemi besimin për të ofruar. Si klient i Studios Ligjore Mullaraj, ju jo vetëm që do të merrni përfaqësim ligjor shumë të kualifikuar, por gjithashtu do t’ju jepet trajtim i klasit të parë. Rezultatet tona, që përfshijnë mbi dy dekada, njihen mirë dhe shumica e klientëve tanë vijnë nga referime të klientëve të mëparshëm. Më tej, shumë studio te tjera ligjore, na referojnë klientët e tyre të dëmtuar për shkak të reputacionit tonë. Qëllimi ynë është të bëjmë gjithçka për ju, në mënyrë që të përqendroheni në rimëkëmbjen tuaj.

Programoni konsultën tuaj

Rezultatet tona flasin vetë. Ne kemi marrë shkarkime, shfajësime dhe ulje të akuzave për shumë nga klientët tanë. Jemi krenarë për të kaluarën tonë të suksesit dhe jemi gati të vëmë përvojën tonë në punë për ju.

Hapi i parë në ndërtimin e një mbrojtjeje të fortë është caktimi i një konsultimi me avokatët tanë me përvojë të mbrojtjes penale. Gjatë këtij takimi, ne do të shqyrtojmë detajet e çështjes suaj dhe do t’ju ofrojmë një kuptim të qartë të opsioneve tuaja ligjore.

Keni nevojë për ndihmë për çdo lloj çështje ligjore? Na kontaktoni.

“Më pëlqen të kem një kundërshtar. Procesi gjyqësor është një betejë dhe rastet në të cilat jam përfshirë kanë avokatë vërtet të mirë në anën tjetër."

Eduard M. | Avokat

"Eksperienca ime pranë kësaj studioje më ka shërbyer mjaftueshëm edhe në vijueshmërinë në fushën e Drejtësisë. Pranë kësaj zyre mësova realisht se si funksionon Drejtesia, proceset e gjata dhe të lodhshme, ku mësova se nuk duhet hequr dorë kurrë dhe duhet luftuar deri në fund për të drejtën e vërtetë dhe të patjetërsueshme."

Helena S. | Asistente

"Kur dikush ju beson problemin më të madh në jetën e tij, duhet ta marrim shumë seriozisht si ceshtje. Ka shumë aspekte të praktikimit të ligjit, të gjitha këto janë shumë shpërblyese, por të kesh aftësinë për të ndihmuar të bësh një ndryshim të madh në jetën e dikujt - është diçka shumë e mirë."

Klaudia B. | Asistente

Ne dëshirojmë t'ju falënderojmë ju dhe ekipin tuaj që keni vepruar në emrin tonë në çështjen tonë të fundit ligjore. Ka qenë një vit mjaft stresues për ne si familje, por kemi konstatuar se me profesionalizmi dhe drejtimi juaj në këto procedura na ka inkurajuar të vazhdojmë.

Bajame P. & Abedin P. | Klient

Një falenderim i madh për av. Mullaraj-n dhe ekipin e Studios Ligjore "Mullaraj". Ju keni qenë të shkëlqyer gjatë gjithë kohës, në një kohë kur kisha nevojë për ndihmë, këshilla dhe mbështetje, kur avokatë të tjerë refuzuan të më ndihmonin.

Sulejman K. | Klient

Shërbimin do ta vlerësoja me 5 yje dhe patjetër do ta zgjidhja përsëri! Një punë shumë e bukur e bërë nga stafi nën drejtimin e av. Mullaraj, u siguruan që të më ndihmonin ne cdo fazë të problemit tim me një çmim të volitshëm, vetëm për të mos më humbur mua si klient, e respektoj. Më mbajtën gjithmonë në dijeni të asaj që ata po bënin!

Xhorxheta L. | Klient

Do ta rekomandoja shumë av. Eduard Mullaraj-in dhe bashkëpunëtorët në Studion Ligjore Mullaraj, duke pasur parasysh përvojën e tyre, shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit dhe më e rëndësishmja për njohuritë e tyre ligjore.

Violeta O. | Klient

Të kërkosh për një firmë të mirë ligjore mund të jetë shumë e frikshme dhe zhgënjyese, por Studio Ligjore "Mullaraj" mbi te gjitha ishte në kontakt me mua nga fillimi në fund dhe ishte gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje.

Silvana K. | Klient