a

Facebook

Twitter

Studio Ligjore "Mullaraj" 2023.
Të drejta të rezervuara.

9:00 - 18:00

Orari i studios Hen. - Pre.

+355 4 2261741

Na telefononi për konsultë falas

Facebook

LinkedIn

Menu
 

Pasuri te paluajtshme

Studio Ligjore Mullaraj > Pasuri te paluajtshme
a
234

Cështje të trajtuara

``...``

Lundrimi në botën e ndërlikuar të transaksioneve dhe ligjshmërive të pasurive të paluajtshme kërkon udhëzime me përvojë. Në Studion Ligjore “Mullaraj”, ekipi ynë i përkushtuar i avokatëve të pasurive të paluajtshme është këtu për t’ju ofruar këshilla dhe përfaqësim ekspertësh për të siguruar që përpjekjet tuaja për pasuri të paluajtshme të jenë të suksesshme.

Shërbimet tona:

Transaksionet Rezidenciale

Pasuri të paluajtshme komerciale

Çështjet gjyqësore të pasurive të paluajtshme

Përdorimi dhe Zonimi i Tokës

Ekzaminimi i titullit

Cfarë përfshijnë këto shërbime

Transaksionet Rezidenciale: Ndihma e blerësve dhe shitësve me blerjet, shitjet dhe marrëveshjet e qirasë së pronave rezidenciale.

Pasuri të paluajtshme komerciale: Drejtimi i bizneseve dhe investitorëve përmes transaksioneve komplekse të pasurive të paluajtshme komerciale, negociatave dhe dhënies me qira.

Përdorimi dhe Zonimi i Tokës: Këshillimi i klientëve për rregulloret e përdorimit të tokës, ligjet për zonimin dhe marrjen e lejeve të nevojshme.

Çështjet gjyqësore të pasurive të paluajtshme: Zgjidhja e mosmarrëveshjeve në lidhje me pronësinë e pronës, mosmarrëveshjet për kufijtë, çështjet qiradhënës-qiramarrës dhe më shumë.

Ekzaminimi i titullit: Kryerja e ekzaminimeve të plota të titullit për të siguruar që historia ligjore e pronës është e qartë dhe e padiskutueshme.

``....``

Udhëzime ekspertësh

Ekipi ynë i avokatëve të pasurive të paluajtshme kombinon ekspertizën ligjore me një kuptim të thellë të peizazhit gjithnjë në ndryshim të pasurive të paluajtshme. Ne ofrojmë këshilla të qarta dhe të zbatueshme për t’ju ndihmuar të merrni vendime të informuara.

Pavarësisht nëse jeni duke blerë, shitur ose dhënë me qira pronë, ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që transaksioni juaj të vazhdojë pa probleme. Ne shqyrtojmë me përpikëri kontratat, trajtojmë negociatat dhe adresojmë çështjet e mundshme për të mbrojtur interesat tuaja.

Transaksionet e pasurive të paluajtshme janë investime të rëndësishme. Avokatët tanë punojnë për të minimizuar rreziqet duke identifikuar kurthet e mundshme dhe duke ju udhëhequr drejt rezultateve të suksesshme.

Programoni një konsultë

Suksesi i klientëve tanë është prioriteti ynë kryesor. Ne kemi lehtësuar transaksione të panumërta të suksesshme të pasurive të paluajtshme, kemi zgjidhur mosmarrëveshjet dhe kemi ndihmuar klientët të arrijnë qëllimet e tyre të lidhura me pronën.

Pavarësisht nëse jeni blerës shtëpie për herë të parë, pronar biznesi ose investitor, avokatët tanë të pasurive të paluajtshme janë gati t’ju ndihmojnë. Programoni një konsultim për të diskutuar nevojat tuaja dhe për të eksploruar opsionet tuaja ligjore.

Keni nevojë për ndihmë për çdo lloj çështje ligjore? Na kontaktoni.

“Më pëlqen të kem një kundërshtar. Procesi gjyqësor është një betejë dhe rastet në të cilat jam përfshirë kanë avokatë vërtet të mirë në anën tjetër."

Eduard M. | Avokat

"Eksperienca ime pranë kësaj studioje më ka shërbyer mjaftueshëm edhe në vijueshmërinë në fushën e Drejtësisë. Pranë kësaj zyre mësova realisht se si funksionon Drejtesia, proceset e gjata dhe të lodhshme, ku mësova se nuk duhet hequr dorë kurrë dhe duhet luftuar deri në fund për të drejtën e vërtetë dhe të patjetërsueshme."

Helena S. | Asistente

"Kur dikush ju beson problemin më të madh në jetën e tij, duhet ta marrim shumë seriozisht si ceshtje. Ka shumë aspekte të praktikimit të ligjit, të gjitha këto janë shumë shpërblyese, por të kesh aftësinë për të ndihmuar të bësh një ndryshim të madh në jetën e dikujt - është diçka shumë e mirë."

Klaudia B. | Asistente

Ne dëshirojmë t'ju falënderojmë ju dhe ekipin tuaj që keni vepruar në emrin tonë në çështjen tonë të fundit ligjore. Ka qenë një vit mjaft stresues për ne si familje, por kemi konstatuar se me profesionalizmi dhe drejtimi juaj në këto procedura na ka inkurajuar të vazhdojmë.

Bajame P. & Abedin P. | Klient

Një falenderim i madh për av. Mullaraj-n dhe ekipin e Studios Ligjore "Mullaraj". Ju keni qenë të shkëlqyer gjatë gjithë kohës, në një kohë kur kisha nevojë për ndihmë, këshilla dhe mbështetje, kur avokatë të tjerë refuzuan të më ndihmonin.

Sulejman K. | Klient

Shërbimin do ta vlerësoja me 5 yje dhe patjetër do ta zgjidhja përsëri! Një punë shumë e bukur e bërë nga stafi nën drejtimin e av. Mullaraj, u siguruan që të më ndihmonin ne cdo fazë të problemit tim me një çmim të volitshëm, vetëm për të mos më humbur mua si klient, e respektoj. Më mbajtën gjithmonë në dijeni të asaj që ata po bënin!

Xhorxheta L. | Klient

Do ta rekomandoja shumë av. Eduard Mullaraj-in dhe bashkëpunëtorët në Studion Ligjore Mullaraj, duke pasur parasysh përvojën e tyre, shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit dhe më e rëndësishmja për njohuritë e tyre ligjore.

Violeta O. | Klient

Të kërkosh për një firmë të mirë ligjore mund të jetë shumë e frikshme dhe zhgënjyese, por Studio Ligjore "Mullaraj" mbi te gjitha ishte në kontakt me mua nga fillimi në fund dhe ishte gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje.

Silvana K. | Klient