a

Facebook

Twitter

Studio Ligjore "Mullaraj" 2023.
Të drejta të rezervuara.

9:00 - 18:00

Orari i studios Hen. - Pre.

+355 4 2261741

Na telefononi për konsultë falas

Facebook

LinkedIn

Menu
 

Lëndim Personal

Studio Ligjore Mullaraj > Lëndim Personal
a
25

Cështje të trajtuara

Pësimi i një dëmtimi për shkak të neglizhencës së dikujt tjetër mund të ndryshojë jetën. Në Studion Ligjore “Mullaraj”, ekipi ynë i përkushtuar i avokatëve të lëndimeve personale është këtu për t’ju ndihmuar të kërkoni kompensimin që meritoni. Ne jemi të përkushtuar t’i mbajmë palët përgjegjëse përgjegjës dhe t’ju ndihmojmë të rindërtoni jetën tuaj.

Fushat tona të Ekspertizës

Aksidentet me makinë

Rrëshqitja dhe rënia

Keqpërdorimi mjekësor

Lëndimet në vendin e punës

Përgjegjësia e produktit

Cfarë përfshijnë këto shërbime

Aksidentet me makinë: Përfaqësimi i viktimave të aksidenteve me makinë, sigurimi i kompensimit për shpenzimet mjekësore, pagat e humbura dhe dhimbjet dhe vuajtjet.

Rrëshqitja dhe rënia: Mbështetja për ata të lënduar në aksidentet e rrëshqitjes dhe rënies të shkaktuara nga neglizhenca e pronarit të pronës.

Keqpërdorimi mjekësor: Ndjekja e drejtësisë për pacientët e dëmtuar nga neglizhenca mjekësore, duke përfshirë gabimet e diagnostikimit, gabimet kirurgjikale dhe gabimet e mjekimit.

Lëndimet në vendin e punës: Ndihma e punëtorëve të lënduar në punë për të lundruar në kompleksitetin e kërkesave për kompensim të punëtorëve.

Përgjegjësia e produktit: Mbajtja e prodhuesve përgjegjës për dëmtimet e shkaktuara nga produktet me defekt.

``...``

Mbështetje e dhembshur

Ne e kuptojmë numrin fizik, emocional dhe financiar që mund të shkaktojnë dëmtimet personale. Ekipi ynë ofron mbështetje të dhembshur dhe përfaqësim ligjor të përkushtuar gjatë kësaj kohe sfiduese.

Qëllimi ynë është të sigurojmë kompensim që mbulon faturat tuaja mjekësore, pagat e humbura, dhimbjet dhe vuajtjet dhe shpenzimet e tjera të lidhura. Ne e vlerësojmë me përpikëri rastin tuaj për të përcaktuar vlerën e tij dhe për të luftuar për një zgjidhje të drejtë.

Ne jemi të pamëshirshëm në ndjekjen tonë të drejtësisë. Avokatët tanë punojnë pa u lodhur për të hetuar çështjen tuaj, për të mbledhur prova dhe për të ndërtuar një argument të fortë për të mbështetur pretendimin tuaj.

Programoni konsultën tuaj

Të dhënat tona flasin vetë. Ne i kemi ndihmuar klientët të rikuperojnë marrëveshje dhe vendime të konsiderueshme në raste të ndryshme të lëndimeve personale. Ne jemi gati të vëmë përvojën tonë në punë për ju.

Nëse jeni lënduar për shkak të neglizhencës së dikujt tjetër, është e rëndësishme të merrni masa sa më shpejt të jetë e mundur. Programoni një konsultim me një nga avokatët tanë të lëndimeve personale për të diskutuar rastin tuaj dhe për të eksploruar opsionet tuaja ligjore.

Keni nevojë për ndihmë për çdo lloj çështje ligjore? Na kontaktoni.

  • content content content
  • content content content
  • content content content

“Më pëlqen të kem një kundërshtar. Procesi gjyqësor është një betejë dhe rastet në të cilat jam përfshirë kanë avokatë vërtet të mirë në anën tjetër."

Eduard M. | Avokat

"Eksperienca ime pranë kësaj studioje më ka shërbyer mjaftueshëm edhe në vijueshmërinë në fushën e Drejtësisë. Pranë kësaj zyre mësova realisht se si funksionon Drejtesia, proceset e gjata dhe të lodhshme, ku mësova se nuk duhet hequr dorë kurrë dhe duhet luftuar deri në fund për të drejtën e vërtetë dhe të patjetërsueshme."

Helena S. | Asistente

"Kur dikush ju beson problemin më të madh në jetën e tij, duhet ta marrim shumë seriozisht si ceshtje. Ka shumë aspekte të praktikimit të ligjit, të gjitha këto janë shumë shpërblyese, por të kesh aftësinë për të ndihmuar të bësh një ndryshim të madh në jetën e dikujt - është diçka shumë e mirë."

Klaudia B. | Asistente

Ne dëshirojmë t'ju falënderojmë ju dhe ekipin tuaj që keni vepruar në emrin tonë në çështjen tonë të fundit ligjore. Ka qenë një vit mjaft stresues për ne si familje, por kemi konstatuar se me profesionalizmi dhe drejtimi juaj në këto procedura na ka inkurajuar të vazhdojmë.

Bajame P. & Abedin P. | Klient

Një falenderim i madh për av. Mullaraj-n dhe ekipin e Studios Ligjore "Mullaraj". Ju keni qenë të shkëlqyer gjatë gjithë kohës, në një kohë kur kisha nevojë për ndihmë, këshilla dhe mbështetje, kur avokatë të tjerë refuzuan të më ndihmonin.

Sulejman K. | Klient

Shërbimin do ta vlerësoja me 5 yje dhe patjetër do ta zgjidhja përsëri! Një punë shumë e bukur e bërë nga stafi nën drejtimin e av. Mullaraj, u siguruan që të më ndihmonin ne cdo fazë të problemit tim me një çmim të volitshëm, vetëm për të mos më humbur mua si klient, e respektoj. Më mbajtën gjithmonë në dijeni të asaj që ata po bënin!

Xhorxheta L. | Klient

Do ta rekomandoja shumë av. Eduard Mullaraj-in dhe bashkëpunëtorët në Studion Ligjore Mullaraj, duke pasur parasysh përvojën e tyre, shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit dhe më e rëndësishmja për njohuritë e tyre ligjore.

Violeta O. | Klient

Të kërkosh për një firmë të mirë ligjore mund të jetë shumë e frikshme dhe zhgënjyese, por Studio Ligjore "Mullaraj" mbi te gjitha ishte në kontakt me mua nga fillimi në fund dhe ishte gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje.

Silvana K. | Klient