a

Facebook

Twitter

Studio Ligjore "Mullaraj" 2023.
Të drejta të rezervuara.

9:00 - 18:00

Orari i studios Hen. - Pre.

+355 4 2261741

Na telefononi për konsultë falas

Facebook

LinkedIn

Menu

a

Real Estate

a

Biznes

a

Dëmtime

a

Familjare

a

Penale

a

Imigracion

a

Avokatët më të mirë mbrojtës për të drejtat tuaja…

 Avokatët tanë do t’ju përfaqësojnë në çështjet gjyqësore civile, penale dhe administrative.

a

E drejta Penale

masë sigurie
a

E drejtë Civile

Shpërblim dëmi
a

E Drejta Familjare

urdhër mbrojtje
a

E drejta Administrative

gjoba administrative

Përfaqësohu denjësisht në cdo institucion…

a
Lek 325000

Rikuperuar për klientët tanë këtë vit

Ndonjëherë mund të gjendeni në situata të vështira dhe të mos arrini ta qetësoni situatën pa shkuar në gjykatë.

Na kontaktoni
a
Lek 125000

Shpenzimet e rikuperuara të lirimit me kusht Këtë vit

Ndonjëherë mund të gjendeni në situata të vështira dhe të mos arrini ta qetësoni situatën pa shkuar në gjykatë.

Na kontaktoni
a

Stafi jonë është i përbërë nga…

Eduard Mullaraj

Avokat Titullar

Dritan Zhezha

Asistent Avokat & Noter Publik Texas

Klaudia Bregu

Asistent Avokat

Dhurata Merizaj

Kontabiliste

Alketa Dukoli

Asistent Avokate

Ilirjan Kenaj

Vleresues Pasurish

Lisjana Fusha

Eksperte Kontabel
Investigues Privat
a

Testamenti

Testamenti është një dokument ligjor që shpreh dëshirat e një personi (testatori) se si do të shpërndahet pasuria (pasuria) e tij pas vdekjes së tij dhe se cili person (ekzekutues) do të menaxhojë pronën deri në shpërndarjen përfundimtare të saj.

a

Kontrata

Kontrata është një marrëveshje e zbatueshme ligjërisht midis dy ose më shumë palëve që krijon, përcakton dhe rregullon të drejtat dhe detyrimet e ndërsjella. Zakonisht përfshin transferimin e mallrave, shërbimeve, parave ose një premtim . Në rast të shkeljes së kontratës, pala e dëmtuar mund të kërkojë mjete juridike si dëmshpërblim ose anulim.

a

Kërkesëpadia

Kërkesë padia shkruhet në perputhje me nenin 153 të Kodit të Procedurës Civile. Ajo paraqitet në gjykatë nga paditësi ose nga përfaqësuesi i tij i pajisur me prokurë. Mund të paraqitet në gjykatë edhe nëpërmjet postës dhe iu caktohet gjyqtarëve me short. Bashkë me kërkesëpadinë paraqiten: prokura, (në rast se kërkesëpadia paraqitet në emër të paditësit nga përfaqësuesi i tij); kopje të kërkesëpadisë dhe të akteve provuese, në numër sa janë të paditurit.

a

Çfarë thonë klientët tanë për shërbimet tona

a
Funksionimi I Studios

Krahasimi ndërmjet institucioneve të ndryshme të së drejtës civile dhe asaj private.

“Më pëlqen të kem një kundërshtar. Procesi gjyqësor është një betejë dhe rastet në të cilat jam përfshirë kanë avokatë vërtet të mirë në anën tjetër."

Eduard M. | Avokat

"Eksperienca ime pranë kësaj studioje më ka shërbyer mjaftueshëm edhe në vijueshmërinë në fushën e Drejtësisë. Pranë kësaj zyre mësova realisht se si funksionon Drejtesia, proceset e gjata dhe të lodhshme, ku mësova se nuk duhet hequr dorë kurrë dhe duhet luftuar deri në fund për të drejtën e vërtetë dhe të patjetërsueshme."

Helena S. | Asistente

"Kur dikush ju beson problemin më të madh në jetën e tij, duhet ta marrim shumë seriozisht si ceshtje. Ka shumë aspekte të praktikimit të ligjit, të gjitha këto janë shumë shpërblyese, por të kesh aftësinë për të ndihmuar të bësh një ndryshim të madh në jetën e dikujt - është diçka shumë e mirë."

Klaudia B. | Asistente

Ne dëshirojmë t'ju falënderojmë ju dhe ekipin tuaj që keni vepruar në emrin tonë në çështjen tonë të fundit ligjore. Ka qenë një vit mjaft stresues për ne si familje, por kemi konstatuar se me profesionalizmi dhe drejtimi juaj në këto procedura na ka inkurajuar të vazhdojmë.

Bajame P. & Abedin P. | Klient

Një falenderim i madh për av. Mullaraj-n dhe ekipin e Studios Ligjore "Mullaraj". Ju keni qenë të shkëlqyer gjatë gjithë kohës, në një kohë kur kisha nevojë për ndihmë, këshilla dhe mbështetje, kur avokatë të tjerë refuzuan të më ndihmonin.

Sulejman K. | Klient

Shërbimin do ta vlerësoja me 5 yje dhe patjetër do ta zgjidhja përsëri! Një punë shumë e bukur e bërë nga stafi nën drejtimin e av. Mullaraj, u siguruan që të më ndihmonin ne cdo fazë të problemit tim me një çmim të volitshëm, vetëm për të mos më humbur mua si klient, e respektoj. Më mbajtën gjithmonë në dijeni të asaj që ata po bënin!

Xhorxheta L. | Klient

Do ta rekomandoja shumë av. Eduard Mullaraj-in dhe bashkëpunëtorët në Studion Ligjore Mullaraj, duke pasur parasysh përvojën e tyre, shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit dhe më e rëndësishmja për njohuritë e tyre ligjore.

Violeta O. | Klient

Të kërkosh për një firmë të mirë ligjore mund të jetë shumë e frikshme dhe zhgënjyese, por Studio Ligjore "Mullaraj" mbi te gjitha ishte në kontakt me mua nga fillimi në fund dhe ishte gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje.

Silvana K. | Klient

Gjej zgjidhjen e duhur për problemin tënd.

a

Një gamë e gjerë shërbimesh ligjore vetëm për ju

FAMILJARE

Asistim në:
 • Zgjidhje martese
 • Kujdestari fëmijësh
 • Pjestim pasurie
 • Urdhër mbrojtje
 • Kryerje ADN
 • Procedura Biresimi
 • Regjistrim femijes jashtemartese

PENALE

Mbrojtja juaj
 • Mase sigurie
 • Falsifikim dokumentash
 • Ekstradime
 • Korrupsion
 • Mashtrime
 • Shpifje
 • Vrasje

CIVILE

Shpërblehu për
 • Largim nga puna
 • Shkelje nga administrata
 • Pavlefshmeri aktesh
 • Neglizhence Mjeksore
 • Aksidente Automobilistike
 • Perpilim Testamenti

VIZA

Eksperienca të reja
 • Llotaria Amerikane
 • Turistike USA
 • Emigracion
 • Studentore
 • Rezidence Kanadeze
 • Turistike
 • Studentore

Lexoni blogun tonë të shkruar me profesionalizëm ose na ndiqni në mediat sociale

Ndoshta nuk do të shkojë aq larg, por ata që kujdesen për këto mosmarrëveshje të së drejtës ndërkombëtare mendojnë se Rusia dhe Ukraina janë në një kurs përplasjeje, sepse të dyja palët janë afër leximeve kontradiktore të së drejtës ndërkombëtare. Dikush do të supozonte se konflikti nuk do të bëhet bërthamor.

Na kontaktoni